HAKKIMIZDA

2001 yılının başından itibaren alüminyum giydirme cephe, doğrama ve kompozit kaplama sektöründe imalat ve montaj yapan firmamız 2011 yılından günümüze Ezgi Cephe Sistemleri olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

READ MORE

Contact Info

Telefon

+90 242 349 0888

Adres

Güzelbağ Mah. Havaalanı Cad. No:206 Muratpaşa / Antalya

Email

info@example.com

Projeler

Image

ÇANAKKALE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yapmış olduğumuz Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%

Image

ARTVİN DEVLET HASTANESİ

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Artvin Devlet Hasnesi'nde yapmış olduğumuz Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%

Image

MAMAK EGE MAHALLESİ KIŞ BAHÇESİ

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Ankara Mamak Ege Mahallesin'de yapmış olduğumuz Kış Bahçesi ve Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%

KIŞ BAHÇESİ

100%

Image

ÇANKAYA NİLGÜN SOKAK APARTMANI

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Ankara Çankaya Nilgün Sokak'ta yapmış olduğumuz Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%

Image

ÇAMLIHEMŞİN ÖĞRETMEN EVİ

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Rize Çamlıhemşin Öğretmen Evi'nde yapmış olduğumuz Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%

Image

ÇALDIRAN ZÜMRÜT YAŞAM ALANI

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Ankara Keçiören Çaldıran'da yapmış olduğumuz Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%

Image

BİRLİK MAHALLESİ APARTMANI

Ezgi Yapı ve Cephe sistemleri Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli projelerle hizmet vermekteyiz. Ankara Birlik Mahallesinde yapmış olduğumuz Dış Cephe Giydirme projemiz son bulmuş olduğu bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

CEPHE GİYDİRME

100%