HAKKIMIZDA

2001 yılının başından itibaren alüminyum giydirme cephe, doğrama ve kompozit kaplama sektöründe imalat ve montaj yapan firmamız 2011 yılından günümüze Ezgi Cephe Sistemleri olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

READ MORE

Contact Info

Telefon

+90 242 349 0888

Adres

Güzelbağ Mah. Havaalanı Cad. No:206 Muratpaşa / Antalya

Email

info@example.com

Image

Paslanmaz, Her mekana uyumu ve renk seçenekleri, ahşap ve cam ile uyumlu korkuluk sistemleri.

Alüminyum korkuluk, binaların genelde balkon, merdiven, teras, Merdivenlere, balkonlara, yapılan güvenlik ve estetiğini sağlamak için Alüminyum profiller kullanılarak yapılan uygulamaya Alüminyum korkuluk denir.

Alüminyum korkuluğun diğer isimle alüminyum küpeşte adı da verilir. Alüminyum küpeşteler, diğer uygulamalara göre daha kolay monte edilen bir uygulamadır. Alüminyum küpeşte tadilat istemez ve çok uzun ömürlüdür. Binanın en son işlemlerinden biri olduğu için diğer imalatlara zarar vermediği gibi diğer imalatların uygulamasında da kolaylık sağlar. Alüminyum küpeşte diğer uygulamalardan değişik olarak de montajdır. Diğer bir ifadeyle parça parça gelen malzemeler uygulama yerinde birbirine vida ile monte edilir.

Alüminyum küpeşte hem maliyet açısından ham estetik görünüm açısından diğer uygulamalara göre çok daha avantajlı olmasının yanı sıra hafif malzeme olduğu için binanın yükünü de azaltır.

Alüminyum küpeşte temizlik dışında herhangi bir bakım istemez küf, pas ve sıcak, soğuktan etkilenmediği için uzun yıllar ilk günkü gibi kullan sağlaması binanızın da değerini arttırır.

Alüminyum küpeşte doğada çözünürlüğü açısından doğa dostudur.

Paslanmaz hammaddeden oluştuğu için hem iç, hem de dış mekanlarda kullanıma uygundur.

Özellikleri;

  • Hızlı kurulumu ve düşük montaj maliyeti,
  • Çok sayıda seçenek bulunması,
  • Paslanmaya karşı dayanıklı olması,
  • Her mekana uyumu ve renk seçenekleri, ahşap ve cam ile uyumu,
  • Isıya karşı dayanıklı olmasıdır.

Merdivenlere, balkonlara, teraslara ve yapıların birçok bölümüne, emniyeti ve hoş bir görünümü sağlamak için yapılan dekorasyon.

  • % 100

    KALİTELİ İŞÇİLİK
  • % 100

    KALİTELİ MALZEME
  • % 100

    ESTETİK TASARIM
Image
Image
Image

Fransız Balkon Korkuluk
Fransız Balkon ve Balkonlarda güvenliği ve estetiği sağlamak için yapılır. Balkon küpeşte, 3 arahat, 4 arahat veya cam kullanılarak uygulanabilir.Balkon mermer üst yüzeyinden ve balkon alnından uygulanabilir.

Merdiven Korkuluk
Merdivenlerde emniyeti sağlar ve estetik bir görüntü kazandırır.Merdiven korkuluk tek arahatlı, 2 arahatlı, 3 arahatlı, 4 arahatlı, 5 ve daha fazla arahat kullanılarak veya hiç arahat koyulmadan her basamağa bir dikme koyularak uygulanabilir.

Paslanmaz Krom Korkuluk
Paslanmaz Krom korkuluk merdivenlerde ve balkonlarda alüminyum haricinde özel olarak istenilen daha güvenli bir malzemeden olusan korkuluk sistemidir.

Parapet Üstü Korkuluk
Parapet Üstü Alüminyum korkuluk Yerden yüksekliği bulunan balkon kenarlarında hoş bir görünüm sağlamak için uygulanabilir. İsteğe bağlı olarak, arahatsız, bir, iki, veya camlı bir şekilde montajlama yapılabilir. .

E-Mail

info@ezgicephe.com.tr

Telefon

+90 242 349 08 88

Image
Image
Image

Alüminyum korkuluk sistemleri özellikle apartmanlarda, hızlı kurulumu ve uygun fiyatlı olması sebebiyle en çok tercih edilen korkuluk sistemidir.

Modern yapılarda balkon, merdivenler, teras ve havuz kenarları için ihtiyaç duyulan ve görsel tamamlayıcı olan alüminyum korkuluklar, korozyona karşı da son derece dayanıklıdır.