HAKKIMIZDA

2001 yılının başından itibaren alüminyum giydirme cephe, doğrama ve kompozit kaplama sektöründe imalat ve montaj yapan firmamız 2011 yılından günümüze Ezgi Cephe Sistemleri olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

READ MORE

Contact Info

Telefon

+90 242 349 0888

Adres

Güzelbağ Mah. Havaalanı Cad. No:206 Muratpaşa / Antalya

Email

info@example.com

Image

Hayatınızı Kolaylaştıran Kapı Sistemleri

Otomatik kapı sistemleri, kullanılan sensörlerin görme açıları boyunca herhangi bir hareket algılaması sayesinde çalışır. İlk etapta kapı elektronik aksamında yer alan sensörlerin içerisinde bulunan elektronik karta sinyal iletilir. Sistem, aldığı bu sinyali işler ve iç kısımda yer alan mekanik aksamda bulunan dili motor harekete geçer. Böylece kapı sistemi, kayış ve kasnaklar aracılığı ile açılır. İlgili sensörlerin hassaslık seviyesi isteğe göre ayarlanabilir.

Otomatik kapı sistemlerinin çalışabilmesi için elektrik enerjisi gereklidir. Birçok otomatik kapı, herhangi bir elektrik kesintisi anında çalışamaz hale geleceğinden, manuel çalışma sistemi ve/veya yedek bir jeneratör sistemi bulunur.

Otomatik kapı sistemleri, geçiş sırasında muhtemel olumsuz durumlara karşı yüksek güvenlik sunar. Bu şekilde kapının arasında birinin durması ya da herhangi bir şeyin sıkışması ihtimaline karşı güvenlik sensörü ile donatılmıştır. Bu sensörler aynı zamanda kapının açılıp – kapanma ihtiyacı dışında, geçiş yolu üzerinde bir engelin olup olmadığını da algılarayarak yavaşlatma şiddetini azaltmaya da yardımcıdır.

Fotoselli ve Sensörlü Otomatik Kapı Sistemleri İle Hayatınızı Kolaylaştırıyoruz.

  • % 100

    KALİTELİ İŞÇİLİK
  • % 100

    KALİTELİ MALZEME
  • % 100

    ESTETİK TASARIM
Image
Image
Image

Otomatik kapı sistemleri, daimi açık kapı olmaması gereken alanlarda büyük kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca elleri dolu olan insanların kapı kolu tutmasına gerek kalmadan kolayca geçişine de yardımcı olur. Yine engelli bireylerin de tekerlekli sandalye ile geçişinde büyük kolaylık sağlar.

Bunlarla birlikte izinsiz girilmesi yasak olan alanlarda da büyük avantaj sunar. Bilimsel laboratuvar ya da ameliyathane gibi alanlarda, sürekli giriş – çıkış olmaması için şifreli veya kartlı geçiş sistemi ile birlikte de kullanılabilir.

Genel olarak değerlendirildiğinde otomatik kapı sistemleri geçiş kolaylığı ve güvenlik sağlamasını yanı sıra hijyen, enerji tasarrufu ve prestij sağlayan güvenli ve fonksiyonel sistemlerdir.

 
 

E-Mail

info@ezgicephe.com.tr

Telefon

+90 242 349 08 88

Image
Image
Image

Otomatik kapı sistemleri, çeşitli türden kapıların açılıp kapanmasını sağlamak için kullanılan kapı türlerinin elektrik aksamını oluşturan optik sensör ve hareket algılama sensörleri ile çalışır. Hayatı oldukça kolaylaştıran bu sistemler, hemen herkesin bildiği standart kapılara işlevsellik kazandıran otomatik kapı sistemleri, havaalanı, alışveriş merkez, okul, hastane ve pek çok kurumda sıkça kullanılan pratik sistemlerdir.