HAKKIMIZDA

2001 yılının başından itibaren alüminyum giydirme cephe, doğrama ve kompozit kaplama sektöründe imalat ve montaj yapan firmamız 2011 yılından günümüze Ezgi Cephe Sistemleri olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

READ MORE

Contact Info

Telefon

+90 242 349 0888

Adres

Güzelbağ Mah. Havaalanı Cad. No:206 Muratpaşa / Antalya

Email

info@example.com

Image

Kaliteli camdan üretilenkış bahçesi modelleri, kışın bahçesinde vakit geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılar

Kış bahçelerikışın da daireye ya da konuta ait açık alanların kullanımını sağlayan, soğuk ya da sıcak havanın girmesini engelleyecek şekilde dört tarafı ve hatta çatısı da cam ile kapıtılabilen düzenlemelerdir.

Kış bahçesi soğuk havalarda doğa ile iç içe yaşanmasına olanak veren mahallerdir. Kış aylarının soğuk havalarına karşı inşa edilen kış bahçeleri etrafı cam ile kapatılarak kullanıcısını soğuktan korumanın yanında arzu ettiği doğa manzarasını seyretme imkanını sunar.

Kış bahçesi yapımı sürecinde öncelikle zeminin uygunluğu değerlendirilir. Eğer beton bir zemin mevcut değilse ilk olarak hasır demirle gerekli yükseklikteki beton zemin atılır. Zemin hazır hale getirildikten sonra, tavan kurulumundan önce, destek olarak çelik konstrüksiyon, iskelet sistemi inşa edilir.

Kış bahçesi ruhsata tabii bir uygulamadır. Kış bahçesi yaptırabilmek için ilgili belediyeden gerekli izinleri almanız gerekmektedir.

Kare, daire, dikdörtgen, üçgen gibi tüm geometrik şekiller kış bahçesi olarak da tasarlanabilir. Ayrıca bu bahçeler çok kolay bir kullanıma ve pratikliğe sahiptir. Özetle kışın bile doğal bir bahçe ortamında sevdiklerinizle ve ailenizle vakit geçirmek istiyorsanız, bir kış bahçesinden daha ideal bir şey yoktur. Ayrıca bu bahçe modelleri, mükemmel yalıtım, ısıtma ve enerji tasarrufu konularında en son trendleri takip eder.

Yüksek kaliteli camdan üretilen kış bahçeleri açılıp kapanabilir, dört mevsim bahçesi olmayan ideal bir apartman hayatı yaşamanızı sağlar.

  • % 100

    KALİTELİ İŞÇİLİK
  • % 100

    KALİTELİ MALZEME
  • % 100

    ESTETİK TASARIM
Image
Image
Image

Birçok insan kış bahçesinin ne olduğunu merak eder.Kış bahçesi, kışın daire ve evlerin açık alanlarını kullanılabilir hale getiren, soğuk ve sıcak havanın girmesini önlemek için dört tarafı ve hatta çatısı camla kapatılabilen bir düzenlemedir. İster cam ister sadece cam çatı olsun, her koşulda çok güvenli ve yalıtılmış bir verandada, cam çatının tasarımı çok estetik bir etki yaratır.Özellikle evlerde doğal bir yaşam ortamı oluşturmak için kullanılan kış bahçesi modeli sadece müstakil evlere veya zemin kat dairelere uygulanabileceği gibi diğer dairelere de uygulanabilmektedir.

Ayrıca, bar sahipleri için mümkün olduğu kadar çok müşteriyi kış bahçesinin keyfini çıkarmak için yaz ve kış açık alanlara çekmek zordur. Bu açıdan kış bahçeleri hem kişisel hem de ticari kullanım için idealdir.

E-Mail

info@ezgicephe.com.tr

Telefon

+90 242 349 08 88

Image
Image
Image

İstediğiniz zaman çeşitli geometrik şekiller oluşturmanıza olanak tanıyan kış bahçeleri, pratikliği ve bakım kolaylığı nedeniyle dünya çapında popülerdir. Bu bahçe dekorasyonu için en çok tercih edilen model Ezgi Yapı çeşididir. Sevdiklerinizle birlikte keyifle vakit geçirebileceğiniz Ezgi Yapı bahçe modeli ile bolca vakit geçirebilirsiniz.